Art Clay

Na een niet erg interessante kennismaking met Precious Metal Clay (PMC) tijdens een workshop in de begindagen van de ontwikkeling van dit product, is het nu al weer enkele jaren geleden dat ik hoorde dat er belangrijke successen waren geboekt die grote verbeteringen met zich mee hadden gebracht. Mijn interesse werd opnieuw gewekt en niet vergeefs. Ik ging met de vernieuwde versies van PMC aan het werk, en het verschil met mijn eerste kennismaking was enorm. Ik besloot een uitgebreide cursus te volgen bij RIO GRANDE en inmiddels ben ik al weer geruime tijd 'Ambassador of PMC' en 'certified teacher'.

Kort geleden is er, in vervolg op het zeer populaire Silver Clay en het kostbare Gold Clay, een nieuw product, Bronze Clay, op de markt gebracht. Vervolgens werd Copper Clay aan de Metal Clay familie toegevoegd. Van deze twee laatst-ontwikkelde soorten vind ik met name de copper clay interessant omdat deze zich goed leent om te worden geĆ«mailleerd. Deze heb ik reeds besteld en ik zal daar eerst zelf enkele proeven mee doen.

Met enige regelmaat geef ik workshops in het werken met Art Clay (zilver). Wilt U op de hoogte blijven van eventuele workshops, met silver clay of met copper clay, neem dan contact op

GeĆÆnteresseerd in meer? Klik op een van onderstaande links:

Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates